hamamda yere sabun atmak 

kapat
  1. efendim bu bir gelenektir. bilindiği gibi evlilik öncesi damadın annesi ve gelin hamama giderler. anne gelini çıplak görmek ister. e tabi vucudun en önemli bölgelerinden biri neresidir? cevap kalçalar. işte vücudun bu bölgesini daha yakından ve efektif bir şekilde incelemek isteyen anne yere sabun atar, gelin sabunu almak için domalır annede hatunu önce gözleri ile soyar sonra inceler. peki neden direkt söylemez? efendim bilindiği gibi hamamda çıkan en ufak bir ses bile yankılanır anne geline domal derse ekoyu yiyen ses hamamda domalmalmalmal diye yankılanır ve hiç de hoş bir durum ortaya çıkmaz.
    #3783201 (magius, 07.08.2008 13:16)
  2. erkekler hamamında olmayacak iş...
    #3783264 (Anaconda, 07.08.2008 13:40)

© 2008 - uludağ sözlük

hamamda yere sabun atmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hamamda yere sabun atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hamamda yere sabun atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abuzittin mi » gece boyunca kosmak » 20 yil oncesinin basketbol kurallari » atlas » tulin ozen » fatihkul » orgazm olmanin bin yolu » alternatif akrep yelkovan diyaloglari » allahini kitabini severim senin » vedat ergin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games