halt dunkof 

kapat
  1. efsane dizi bizimkilerde davut'un oğlu halis'e kızınca, çarpım tablosunu sormadan önce söylediği şey.
    (bkz: yaran bizimkiler replikleri)
    (bkz: alti kere sekiz)
    #3623407 (tu kaka bana, 05.07.2008 15:31)

© 2008 - uludağ sözlük

halt dunkof başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. halt dunkof ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halt dunkof nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wristcutters a love story » telhiye » star » cumhuriyet » michael jackson » vukuat pepdemir » rengin soysal » aybars lebib » adnan polat in hiriltisi » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » sizofreni oldugunu anlama yontemleri » vay amina koyim » saskin demokrat » tudeh » harun yahya vs einstein » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » temel bilgi teknolojileri » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » turk aile yapisi » la traviata » gece sesleri » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » cocuklara ayrimcilik uygulanmasi » yaran entryler » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » onikiye ceyrek var » bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » ibibik » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » 7 nokta 4 yetmedi mi