halo 2 

kapat
  1. Microsoft'un Xbox'ta satış rekorları kıran oyunu. Halo'nun 2.oyunu 'mayıs 2007'de pc* için piyasaya çıkmıştı. 2007'de aynı zamanda halo 3 xbox 360' için çıktı. firma Halo 2'yi 9 Kasım 2004'te piyasaya sürdüğü zaman 1.5 milyon ön sipariş alarak rekor kırmıştı ve Piyasaya ilk çıktığı gün 2.4 milyon sattığı söylenen oyundan ilk gün için toplam 125 milyon dolar ciro yapmıştı.**
    #2401246 (meister writer, 29.09.2007 21:44)
  2. xp ye kurulması oldukça zahmetli oyundur.birkaç başarısız denemeden sonra oyunun DVD sini arşivime kaldırdım.fakat baya uğraşınca xp ye uyarlanabiliyormuş .eşitli yamalar yardımı ile.
    #3201123 (coolgoose, 28.03.2008 15:30)

© 2008 - uludağ sözlük

halo 2 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. halo 2 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halo 2 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» witricity » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » sisi » bir kendini begenmislik olarak din » the best damn thing » temcit pilavi » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » temel bilgi teknolojileri » karmayla gelecekteki uludag sozluk » cebe akan tukenmez kalem » yourgirlfriendfuckinglikechamp » corn flakes » sokrates in olumu » dogum gununu grup seks yaparak kutlamak » akka » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ardini dovdurmek » yalnizliktan korkan insan » napoleon bonaparte » zeytinburnu » uydunet » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » complicated » alvaro obregon » var misin yok musun mevlut un annesi » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci » pinarwadi » bob woodward » metrobuslerdeki vip koltuklari » radyo sol » borsa dusunce uzulen yurdum insani