halls 

kapat
  1. çok küçükken var olan,vicks pastilin kankası. boğaz ağrısı için neoletten sonra favorim olan seker.
    yerine strepsils geldi, ve nedensizce halls gitti. ayıp etti
    #1633941 (sylviaplathh, 12.05.2007 05:20 ~ 05:28)
  2. Küçükken babamın kolumdan tutup götürdüğü maçlara halls alıp giderdik. Malum sesimiz kısılmasın diye ;ama bursaspor sağolsun her seferinde başardı sesimizi kısmayı. Çocuk olduğumdan mı ne tadı hep acı gelmişti bana bu şekerlerin. Galiba şekerin ortasında h harfi vardı. Kendini daha sonra ortası delik şekerlere bıraktı. Gene de bence klasik beyaz nane şekerinin yerini hiçbiri tutanadı.
    #1633945 (dumanlimusti, 12.05.2007 05:26)
  3. bir zamanlar tarçınlısı da mevcut olan olips öncesi ferahlık kaynağı.
    #1634244 (laedri, 12.05.2007 11:05)
  4. geçen gece hanımın ağzından dökülen "halls" sözcüğü ile birden irkilmemi sağlamış, kıllarımı diken diken etmiş şeker. aradım bulamadım, arayacağım...
    #3125516 (pietro pacciani, 11.03.2008 23:19)

© 2008 - uludağ sözlük

halls başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. halls ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halls nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 6 7 eylul olaylari » pokemon platinium » multifonksiyonel insan » twisted sister » brokar » yeni olusum hareketi » lungo la strada » javier pedro saviola » sakar sirin » kaka yapayim derken saka yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci