halkin senligi var 

kapat
  1. halkevleri'nin 19 nisan'da düzenlediği şenliğin adı.

aynur doğan
    sabahat akkiraz
    ilkay akkaya
    şevval sam
    grup nurhak
    grup yediçeşni
    yavuz bingöl

katılımcılardan bir kısmı.

ayrıntılı bilgi için : http://www.halkevleri.org.tr/yenisayfa.php?no=3438
    #3254334 (kerem de benim asli da benim, 10.04.2008 17:28)
  2. 18.00 / 23.00 saatleri arasında istanbul Gösteri ve Kongre Merkezi nde yapılacaktır.
    #3254561 (brcyzdm, 10.04.2008 18:16 ~ 18:17)

© 2008 - uludağ sözlük

halkin senligi var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. halkin senligi var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halkin senligi var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» murtaza » depeche mode » kurt erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » sinifta uzaylinin yaninda oturmak » sarip sarmalamak » baba nasihatlari » tuna kiremitci band » bilek corap » ahmet turan alkan » karnibahar kokusundan kurtulmak » urolog » anten » bir boka benzemeyen minimal siir » asker karisi olmak » juande ramos » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » galatasaray » yaran olaylar » uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak » eyvah turkler geliyor » kizlarin italyanca meraki » tony joe white » ozel mesajla tepki gostermek » selam veren erkege coskun muamelesi yapma » yaran videolar » ikile kocum » amele spor » jandarmanin sirinler koyune baskin duzenlemesi » genelkurmay bu kez hesap versin » ridvan dilmen » nintendo dsi