halkin hangi duygularina yahut yonune hitap ettiler de bu kadar ilgi ve destek topladilar 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (39 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

halkin hangi duygularina yahut yonune hitap ettiler de bu kadar ilgi ve destek topladilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. halkin hangi duygularina yahut yonune hitap ettiler de bu kadar ilgi ve destek topladilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halkin hangi duygularina yahut yonune hitap ettiler de bu kadar ilgi ve destek topladilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» homecoming » dengir mir mehmet firat » evire cevire dovmek » icen mi gunahkar iciren mi » ucuncu dunya ulkeleri » sevgiliye hitap bicimleri » daniel shays s rebellion » 30 gun boyunca 15 saat kendini ac birakan zihniyet » kara mi kizil mi » isaac okoronkwo » barbaros altug » gece vardiyasina kalan seovi turu » ahbap cavus iliskisi » unutulmayan melodiler » goktug yuksel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adam brody » 8 ekim 2008 bursa death magnetic tanitim partisi » baslik ve nick uyumu » bazi yazarlarin pkk sempatizanligi ile suclanmasi » joneca » gokhan zan » mont blanc » topu topu 6 mac yaptik kac puan alabilirdik ki » bu ne bohem ya » evire cevire » fenerbahce nin sampiyon olabilme ihtimali » bilek corap » bulent ortacgil » kardese yapilan iskenceler » allah im neden sevgilim yok diyen sevgiye ac insan