halk otobusundeki nuri alcolar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlukteki nuri alcolar
  2. halk otobusundeki zurna calan deli
  3. kiro otobusundeki bakimli universiteli kiz
  4. belediye otobusundeki direklere sarilmak
  5. fenerbahce otobusundeki siyah poset
  6. kacirilan belediye otobusundeki tas hatun
  7. belediye otobusundeki ne idugu belirsiz koltuk
  8. edirne halk muzigi ve halk oyunlari
  9. bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim
  10. halk prens icin degil prens halk icindir

© 2008 - uludağ sözlük

halk otobusundeki nuri alcolar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. halk otobusundeki nuri alcolar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halk otobusundeki nuri alcolar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» makineye bagli yasayan insan » onurkul » vice captain » kamil koc 13 30 alanya ankara otobus seferi » tanri yanilgisi » seray sever » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » yaran msn iletileri » shame and scandal in the family » islam » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » bati nin bircok bulusu kurandan almasi » disci » odious mortem » duyun u umumiye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tarumar » cicek » sabetay sevi » discide aglamak » ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » revolter00 » lisede karnesi iddaa kuponu gibi olan ogrenci » iphone » iyi kalpli olmak » ceci n est pas une pipe » tek odali hayat » ataturk un karga kovalarken olmesi » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » 2008 kuresel ekonomi krizi » ibrahim tatlises