halk muhtira verirse boyle verir 

kapat
  1. insanları laikler-şeriatçılar diye ayrıştıranlar ve darbeciler analarını alıp gitsinler. ancak akp'nin demokrasisi de budur:

(#1988445)
    #1993506 (filleri kurtaran adam, 23.07.2007 17:21)
  2. ne yazık ki seçeneği kalmamış halkın, medyayı elinde bulundurup, göz boyama işler ile bişeyler yapan kişileri seçmesi ile ortaya çıktığı iddia edilen durum.

yalnız ben yine tarihten bişeyler mırıldanmak istiyorum,

vakti zamanında o muhtırayı veren aynı halk,
    sayın menderes asılırken gık demedi, hatta asın bu vatan hainini diyenler çoğunluktaydı.
    unutmayın, unutturmayın.

ulan aziz nesin sen ne büyük adamışsın!
    #1993535 (hattori kibar feyzo, 23.07.2007 17:24)
    #1993544 (arsias, 23.07.2007 17:25 ~ 17:26)
  4. hitlerde halkın cogunluyla geldi hatta ve hatta bush da inanmazsın putin de ama sonuc ortada.herkes hata yapabilir bu %47 de olabilir.
    #1993574 (iktidarsiz jigolo, 23.07.2007 17:28)

© 2008 - uludağ sözlük

halk muhtira verirse boyle verir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. halk muhtira verirse boyle verir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halk muhtira verirse boyle verir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sadece turkiye de gorulen olaylar » marmaris magic life » seni seviyorum » mulayim » zeytinli rock fest 2008 » ertul cankilic » bak yuru git kavga etmek istemiyorum » ogrenci evi kullanma kilavuzu » koprofili » cigdem savas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games