halit ayarci 

/ 5
kapat
  1. uludağ sozlukte ilk yazdığım dönemlerde yazılarını takip ettiğim, sonrasında kendimce haklı sebepler ile uğramadığım süre zarfında O DA KENDiNCE HAKLI SEBEPLER BULMUŞ OLMALI Ki ARTIK BURALARDA YAzılarına rastlayamadığımız kalemi kuvvetli kişi.

olmazsa olmaz olarak; (bkz: tanımam etmem) ama
    #3370072 (broo, 08.05.2008 00:37)
  2. nickini görmeyi özledigim yazar.
    #3370112 (MeLaNKoLiK, 08.05.2008 00:48)
/ 5
© 2008 - uludağ sözlük

halit ayarci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. halit ayarci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halit ayarci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk kufur sanati » maymun charlie » luc longley » e safe » sevildigini bilmek » ala camii » komsularla toplanmak » metal muzikteki yeteneksizlik » neyse ben kactim » icinde patlatmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci