halinle 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben seni her halinle seviyorum
  2. sevgilisine sen her halinle guzelsin diyen erkek

© 2008 - uludağ sözlük

halinle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. halinle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halinle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunce » enternasyonalizm » ataol behramoglu » guldurgec » become a premium member now » pare pare » cocuklar duymasin in yeniden cekilmesi » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » the science of sleep » vice » rize » atesle barut yan yana durmaz » 60 genclik » antu com » zall misin yok musun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fanatizmin hastalik haline gelmesi » rusya borsasi » al yesil dokun anneler » gullibly » ermeni doktorlarin 15 bin askeri kor etmesi » john locke » trt de iran dizilerinin yayinlanmasi » muneccimle cinsel iliskiye girmek » bon iver tarzi baslik acma rehberi » ville laihiala » discilerin hastalardan nefret etme nedenleri » witricity » metallica » hande yener » gaziosmanpasa kultur merkezi