halimizduman 

kapat

1. duman grubunun resmi web sitesi. berbat bir forumu ve yöneticileri vardır. girmeyin, tavsiye etmem.

http://www.halimizduman.com
    #1120773 (nahil, 07.01.2007 20:06)
  2. inanılmaz gerizekalı bi site.
    #1738204 (nahil, 07.06.2007 21:52)
  3. inanılmaz derecede aptal olan saçma sapan muhabbetler dönen ama bana nahil gibi bir dost kazandırmış sitedir kendileri. bir ara, duman grubu davulculuğu görevini üstlenen alen konakoğlunun üye olduğu, yöneticilerinin beni atarken orgazm olmuşcasına bir zevk yaşadığını düşündüğüm iğrenççççççççççççç site.
    #1905565 (serenat, 11.07.2007 00:56 ~ 14.07.2007 02:43)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

halimizduman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. halimizduman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halimizduman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about halimizduman. Copyrights of the articles are belong to their authors.