halik 

kapat
  1. Yaradan,Allah.
    #140007 (italiano, 30.03.2006 17:16)
  2. (bkz: iyilik yap denize at)
    #1494099 (lucesprit, 05.04.2007 13:40)
  3. balığın bilmediğini bilen arif kişi.
    #1494114 (dalton ana, 05.04.2007 13:44)
  4. (bkz: tanrı)
    #1870417 (vernon sullivan, 06.07.2007 01:45)
  5. islâm'da bir kavram olan ve Kur'an'da geçen Allah'ın 99 adından biridir.
    #3587653 (meraklikedi, 27.06.2008 09:55)

© 2008 - uludağ sözlük

halik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. halik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hirsizin yanlislikla ogrenci evine girmesi » kumarda kaybettim askta kaybettim » sexual abuse » emo » carriye roxalina » fenerbahce nin sampiyon olabilme ihtimali » aynaya kafa atmak » jazzamor » mutlulugun resmi » there will be blood » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » bir boka benzemeyen minimal siir » seni anliyorum » allah belani versin pkk » usuyen kutup ayisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludagsozluk » daniel day lewis » bilek corap » gece vardiyasina kalan seovi turu » felsefe » tegmen » necati bilgic in mhk baskani olmasi » tuvalete en son kim girdi sorusu » juande ramos » olmaz boyle sey » bundan sonraki amacim taksim meydani nda soyunmak » necati bilgic selcuk yula ercan saatci triosu » 31 ekim 2002 fenerbahce panatinaikos maci » metrobus » edu ve deivid arasindaki farklar