halifleks 

kapat
  1. istenilen ebatlarda kesilebilen, ince ve genellikle sade halı türüdür.
    #1593060 (leskote, 01.05.2007 02:05)
  2. halının kolpası.
    #1593065 (nikim yok benim, 01.05.2007 02:07)
  3. üstüne ayakkabıyla basılası bir döşemedir.
    zira halıfleks olan yerde hijyen imkansızdır bence.
    bazı yerleri zamanla kaparır, artık altında ne tür canlılar vardır o da bilinmez ya neyse...
    #1593076 (kebelekCun, 01.05.2007 02:09)

© 2008 - uludağ sözlük

halifleks başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. halifleks ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halifleks nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran baslik yonlendirmeleri » halki ekonomik kriz ile korkutmak » scooterda aglamak » jack daniel s » milk cup » salvar » schenardi » sozlukte gay olmasi » cirilciplak gitar calmak » oral ozer » atesle barut yan yana durmaz » masum anadolu aski » uefa » soul » mithat korler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jerusalemm » juninho nun galatasaray a gelmeme sebebi » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » serhan kelleozu » abd » ankaragucluler saraba dustuler » vaktini namazda harcamak yerine calisan insan » turk bayragi acana tas firlatan dtp li » zor zor zor » kultursuz dinazor » ne sam in sekeri ne arab in yuzu » sigara icmek icin en guzel an » rui jordao » mulayim » kadir has stadyumu