hali saha zirvesine cihan oskay da gelsin 

kapat
  1. ertesi gun star tv de izlenesi bir program olur. sozluk yazarlari sike yapti mi ? az sonra!
    #964797 (calemityceyn, 07.12.2006 20:23)
  2. serhat ulueren' in sözlük yazarlarını telegol' e çıkarıp terletmesine sebep olacak girişimdir.
    #964801 (abberline, 07.12.2006 20:24)
  3. sozlugesozlukdiyenyazar:s
    cihan oskay:c

dülülüdülüdlüldülüü(telefon efekti)
    s:alo
    c:s naber, nasılsın?
    s:oo cihan abi iyidir ne olsun, sen nasılsın işler nasıl?
    c: iyidir ya. sozluk bak ben ne diyecektim geçen halı saha zirvesinde soyunma odasındaki paraları hatırlıyormusun. şimdi onu konuşuyorduk da ne güldük bilemezsin.
    s: evet abi.
    c: biliyorsun dimi? hani para filan dökmüştük ya önünüze 15 gol yemeniz için
    s:evet abi biliyorum.
    c:çok gülmüştük ya.ahah. hadi görüşürüz
    s:abi niye arad.........dıtdıtdıtdıt
    ----------------------------------------------
    2 hafta sonra

s:ya bunlarla gelmeyin ya bunlar ya ben bunları evde bilgisayarımda yapıyorum ya lütfen ya bu nedir ki yani ya.
    #964825 (sozlugesozlukdiyenyazar, 07.12.2006 20:30)
  4. ahmet çakar da gözlemci hakem olsun temennisiyle güzel bir kombo oluşturabilecek istek. yorumcu olarak erman toroğlu da plase olabilir.
    #964850 (larker, 07.12.2006 20:34)

© 2008 - uludağ sözlük

hali saha zirvesine cihan oskay da gelsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hali saha zirvesine cihan oskay da gelsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hali saha zirvesine cihan oskay da gelsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz fidel che » voleyi vurmak » tevitol » pkk nin aktutun karakoluna bayrak asma hayali » erdal sarizeybek » iskender pala » sozlukle ilgili istekler » call of duty world at war » askerligi seven insan » goncagul sunar » uludag sozluk moderasyonu » xvideos » enderun sirin » yaran msn nickleri » ulusalcilar bu ulkeye ne katmistir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanri nin olmadigi yer » uludag forum » teknik ogretmen » zall dan beklenenler » polo tisortle namaz kilmak » izmir » mental map » kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir » nevsehir » bako » bilgi sozluk » ettore messina » the fall of max payne » aykut zahid akman » yayla ve balkan kupasina sahip turk takimlari