hali saha maci icin basilan afisteki resimler 

kapat
  1. genelde üzerlerini dünyanın en iyi futbolcularının süslediği ve de oynayanları gaza getirsin diye konulan resimlerdir. artık her türlü kurum ve de şirket çalışanları arasında ilişkiyi daha da geliştirmek için halı sahada maçlar tertip etmeye başlamışlardır. ama göbekli, artık koşacak hali kalmamış adamların maçına, üstünde ronaldinho'nun olduğu afişleri niye basarlar anlamam.
    #3167044 (ben hep 17 yasindayim, 20.03.2008 15:08)

© 2008 - uludağ sözlük

hali saha maci icin basilan afisteki resimler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hali saha maci icin basilan afisteki resimler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hali saha maci icin basilan afisteki resimler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mental map » ataol behramoglu » acliktan aglamak » 15 mayis 2006 » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » superseks » geri donusum kutusu » zall dan beklenenler » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » iki sozluk yazarinin evlenmesi » kisiyi suc islemeye iten etkenler » ali baris kurt » crematory » 17 ekim 2008 fortis turkiye kupasi kura cekimi » yakisikli olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vice captain » ibibik » ahmet cakar » sokrates in olumu » zall ve moderatorlerin cep telefonu markalari » kendince ozgurlukculeri fisleyen tip » apocalypse please » edirne » somnium mortuum » max payne 3 fall to the dark » parallel synchronized randomness » muneccimle cinsel iliskiye girmek » erganun » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » asuman krause