half day closing 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. half life in half an hour
  2. closing the ring
  3. closing time
  4. closing words
  5. stand clear of the closing doors please
  6. half man half amazing
  7. half orc
  8. half the man i used to be
  9. two and a half men
  10. half of you

© 2008 - uludağ sözlük

half day closing başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. half day closing ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu half day closing nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » yusuf hayaloglu » adsl faturalarindan bikmak » marmara 34 » allah abd yi krizle cezalandirdi » waterloo » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » upside down house » zall bize de ayfon alsana » love remains the same » yavuz sultan selim agliyor » ali baris kurt » ayar ugruna sinekten yag cikarmak caizdir » beyaz show » milk cup » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » exodus » phoenix rising » evlenmek » ergen psikolojisiyle acilmis basliklar » saskin demokrat » dunyanin en yalniz canlisi » something s missing » scooterda aglamak » asiret dugunleri » sozlukte kufur edememek » halkevleri » vatanim icin goreve hazirim » fenerium com tr » isyan marsi » 16 ekim 2008 grup yorum adana konseri