hale tenger 

kapat
  1. 1960, izmir dogumlu sanatcı kişilik. darbe ve olagunustu hal doneme ilişkin taslamaları iceren videoları ile unludur kendisi. istanbul modern de sergilenen dusleri duslemek adlı sergide yer alan hayal avcisi adlı eseri ile yakından tanınabilecek ve hayran kalınabilecek sahsiyet.
    #1851321 (saduman, 02.07.2007 02:10)

© 2008 - uludağ sözlük

hale tenger başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hale tenger ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hale tenger nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sutas in hizmetinizdeyiz sloganli afisi » izhar » valkyrie operasyonu » ahmet altan » sol dusuncenin arkasina saklanan teroristler » alinan esyanin bir gun sonra yuzde elli ucuzlamasi » rhetorical question » arog » yazar » bluevelve » siklopentanoperhidrofenantren » sevgilisini bara goturen erkek » luther » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » ncldlbz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » muteahhit » kaos gl » sinifta uzaylinin yaninda oturmak » uludagsozluk » esref saati » yorgandan ev yapmak » posof » trabzon » alinti » ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum » adam brody » eski sevgili » sair uuserlardan siirler » thunder ekmegi » kerameti kendinden menkul