halayin soldan saga cekilme prensibi 

kapat
  1. nedeni anlaşılamamış hadisedir.buna mukâbil, ayak hareketlerinin halayın çekilme yönüyle doğru orantılı olması da, kalıplaşmış mevcut durumun tezâhüründe önemli temel oluşturmuştur.
    #4072598 (olvido, 11.10.2008 01:53)
  2. çepki halayında bu prensip bozulur. her ne kadar halayda soldan sağa çekilen kısımlar olsa da genel ilerleyiş sağdan sola doğrudur. ellik halayı ise çepki halayının tersidir, genel ileryiş sağa doğrudur ama sola gidilen bölümleri vardır. şemmamme halayı ise bambaşka bir olaydır. artık sağ sol kalmaz, tam bir kardeşlik havası hakimdir. önce 3 adım ileri gidilir, sonra aynı noktaya geri gelinir. ikinci ilerleyişte halay sağa çark eder, geri gelirken sola dönülür vs. halayı boş bir anınızda izlerseniz beyniniz bulanabilir yani o derece.
    #4072615 (tahayyul, 11.10.2008 01:58 ~ 02:00)
  3. (bkz: introduction to halay)*
    #4072617 (infectus, 11.10.2008 01:59)
  4. sınırlarımızın altında kalan güney kürtleri halayı sağdan sola çeker.
    #4073196 (beziman, 11.10.2008 09:58)
  5. (bkz: padişah solda bile otursa cigara hep sağdan döner)
    #4073211 (sickthread rilodid, 11.10.2008 10:09)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

halayin soldan saga cekilme prensibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. halayin soldan saga cekilme prensibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halayin soldan saga cekilme prensibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about halayin soldan saga cekilme prensibi. Copyrights of the articles are belong to their authors.