halayi biz cekeriz mala damat vurur 

kapat
  1. hayatin adaletsizligini en iyi anlatan sozlerden biri. Bir nevi ozlu soz.
    ulan aksam damat skor yapacak sana ne oluyor, sana ne oluyor?
    yalan mi?

arkadaşım o benim hele bi smileyleri var ki insanı gülmekten karnına ağrılar sokuyo.bak şimdi aklıma geldi nasıl bi arkadaş bu? insan arkadaşının karnını ağrıtır mı? bi zirve fikri çınlattım kulağına bakalım nelere sebep olacağım?
    #4082368 (yourgirlfriendfuckinglikechamp, 13.10.2008 05:36 ~ 05:38)
  2. (bkz: biri itfaiyeye haber versin)
    #4082383 (system error, 13.10.2008 05:55)
  3. toplumda başkalarının gücünün ve yaşantısının bir dekoratif öğesi rolünü üstlenmek zorunda kalmış çoğunluğun yaptığı özeleştiri, statik analiz.

evet, düğüne yüzlerce kişi katılır ama bir tane damat vardır. düğünün favori "mal"ı olan geline de o vuracaktır.

ifade tarzı açısındansa itfaiye çağrısına katılıyorum.
    #4082401 (le phallus, 13.10.2008 06:29)
  4. beni, dakikalarca hala ile damat ve gelin arasındaki bağlantıyı kurma stresine sokan hede...

- allah müstahakınızı versin, emi!..
    #4082469 (liberalisticcommunist, 13.10.2008 08:56)
  5. düğününe gidip eğlendiği her arkadaşının, eşinin dostunun, akrabasının müstakbel karısına çakmak isteyen, barzo söylemidir. almamak lazımdır böylelerini düğünlerden derneklerden içeri, hatta mümkünse selamlarını bile almamak lazımdır. zaten belli ederler kendilerini her kadına salya akıtarak bakmalarından ve iki laflarından birisinin cinsel çağrışımlı olmasından...

temel tanım: düğünde halay çekerken yengesini kuran mikropları ifade eden özlü (!) söz.
    #4082480 (damat hobbit pasa, 13.10.2008 09:13)
  6. insana verdiği değer "mal" kadar olan kadın deyince aklına gelenin malum olduğu uzak durulası insan söylemidir.
    #4082503 (saytek, 13.10.2008 09:41)
  7. (bkz: damatin gece mala vuracagi icin halay cekmesi)

ne ba$liklar var $u dunyada, vapurlar falan.
    #4082505 (vanti lator, 13.10.2008 09:43)
  8. (bkz: mala vurmak)
    #4082520 (alone with everybody, 13.10.2008 09:54)
  9. (bkz: eksiyi verdim mala vurdum) * *
    #4082525 (agnostic, 13.10.2008 09:56)
  10. dugune asla davet edilmemis olmasi gereken serefsiz arkadas/tanidik soylemidir.*
    #4082537 (oneydilan, 13.10.2008 10:04 ~ 10:11)

© 2008 - uludağ sözlük

halayi biz cekeriz mala damat vurur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. halayi biz cekeriz mala damat vurur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halayi biz cekeriz mala damat vurur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunce » kompleksiz insan » efes dark » devletin apo ya teklif goturmesi » sacriter » mithat korler » fairson » her gun okula giden ogrenci » drive » tuvallette iserken engellenmeye calisilan cis sesi » beyaz kale » izmir sozluk » haykocepkin biz » mutlulugun tek yolu yoktur » futbol kulubu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hem alkol hem sigara » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar » islam in hosgorulu olmamasi » sozlukte pazartesi sabahi » cenabet » tygers of pan tang » kotu kalpli ceyar » dis tedavisinin ticari cikar icin kullanilmasi » felsefeyi gereksiz bulmak » alkislarlayasiyorum com » polonya » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » havlusuz remzi » the fall of max payne » witricity