hala yasamasi bile mucize 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zengin ve fakirin aciyi bile farkli yasamasi
  2. nescafe bile 3 u 1 arada biz hala iki kisiyiz
  3. suleyman cakir bile oldu polat hala yasiyor
  4. en guzel kizlarin isvec te yasamasi
  5. dini insanin kendi yasamasi
  6. en iyi arkadasin yurt disinda yasamasi
  7. sen hala belali ben hala sevdali
  8. kadinlarin erkeklerden daha uzun yasamasi
  9. hillary clinton un lezbiyen iliski yasamasi
  10. turkiye de 23 milyon kisinin koylerde yasamasi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» deniz gezmis i tanimayan genclik » star wars the clone wars » turkiye sozluk » tuz koktu » rambo » christraping black metal » hop dedik ayhan » ucu ceyrek gece yonu » david caine » galatasaray taraftari » adalet ve kalkinma partisi » talat pasa » cv ye uludag sozluk yazari yazmak » divx arsivi yapmak » acele bir degisime ihtiyac duymak » ruya » extreme progressive metal » deli olmak » transamerica » koray avci » number eight » pianotarium piano tribute to metallica » gazi iibf deki dtp kadin kollarinin actigi stand » 1859 » ahi mesut » riza tevfik » elektra » reklama giren filmin geriden baslamasi » inquiry a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa