hala var mi acaba 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen hala belali ben hala sevdali
  2. mi acaba
  3. acaba
  4. acaba bu ne
  5. acaba arar mi
  6. acaba su an televizyonda ne var
  7. desek mi acaba
  8. sevmiyor mu acaba
  9. acaba nasil
  10. acaba yetisecek mi

© 2008 - uludağ sözlük

hala var mi acaba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hala var mi acaba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hala var mi acaba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iyi muz » askerligi istemeyen solcu » cok konusan kadin » fakirlerin agizlarinin her daim pis kokmasi » 35 lik pipiyle bayramlasmak » ucuncu dunya ulkeleri » engelaar » roshan » irak ta tas ustune tas omuz ustunde bas birakmamak » yakinlik » sozlukteki mal kizlar » death note » vatan » bebek okan » 50 karakter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sonderkomando » tozo » yuhalamak » en son gordugun gibi hatirla » afrob » kurt erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » kaos gl » lions in a cage » askeriyedeki mali imkansizliklar » feel good inc » ailelerin yazdigi notlar » cobanla profesorun 1 oy hakkina sahip olmasi » namaz kilarken bilincli olarak takla atmak » amele spor » kopek kovalarken ters takla atan insan