hala okumadiysan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen hala belali ben hala sevdali
  2. hala
  3. hala mi lan
  4. may hala
  5. hala ask var mi
  6. hala anlayamadim
  7. ben hala seninim
  8. ben hala buradayim
  9. sally hala
  10. o kadinsin hala

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sheboistesin » korsan cd saticisi » another day » burak guven » tarantula » minik mavi balina » bilgehan demir » serefli intertoto » kirmizi baslikli istasyon sefi » spitfire » seri eksi oy vermenin cezasi » tecavuze ugrayan danimarkali turist » kabal » murat karayilan » deprem ve yerin altindan gelen insan sesleri » aangelicaa » ucurumlari sevenlerin kanatlari olmali » ozur dilemeyi adet edinen insan » ceza sahasi yan cizgisi » defansin bel kemigi » yaran anne sorulari » how soon is now » 10000 days » 10 mayis 2008 » yaramazlar » turkiye aski bu otobuse sigar mi » bagisladigi organ alinirken canlanmak » yunus bey sizinle gorusmek istemiyor » ain t life grand a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa