hala ikna olmadim fake olmadigina 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ulkucu olmadigina dua etmek
  2. dunyada hic zenci olmadigina inanmak
  3. kovusturmaya yer olmadigina dair karar
  4. ben hic asik olmadim
  5. hic erkek olmadim
  6. sevdigime hic pisman olmadim
  7. yoktum yokum hic olmadim
  8. buzun olup olmadigina bakmak icin parmaklamak
  9. gaylarin yasama hakki olmadigina inanan kisi
  10. neler olmadim ki senin icin

© 2008 - uludağ sözlük

hala ikna olmadim fake olmadigina başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hala ikna olmadim fake olmadigina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hala ikna olmadim fake olmadigina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kavak yelleri » turkcell » okunacagini bilsem uzun entry yazacagim » cenan bicakci » anderson varejao » oglan cocugu » gidene » gadjo » cern » one tree hill a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games