hala hos bir havan var 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. havan
  2. havan topu
  3. havan kime guzelim
  4. havan batsin senin
  5. havan kime yabanci
  6. havan dovucunun hink deyicisi
  7. havan tokmagi altinda ezilen leblebiler
  8. havan kime guzelim enikonu duvarda bir tuglasin
  9. sen hala belali ben hala sevdali
  10. bak hala

© 2008 - uludağ sözlük

hala hos bir havan var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hala hos bir havan var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hala hos bir havan var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» takimdan petrol cikartarak cozum bulacak degilim » isaac okoronkwo » buzlu turizm » topyekun savas » world of gypsy music » depeche mode » bir gozyasi gozuktu gozlerinde dusmek uzere » umbertobaggio » jean valjean » tanri ya isyan etmek » vicdani ret » jason statham » ekmek asi » alinti » hiyar bahcesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » uaral » mariachi » bekaret onemlidir diyen erkek » kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi » ikile kocum » artik melek degilim » kendini bir bok sanan yazarlar » cello » capo » the unforgiven » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » durusma » bu ne bohem ya » duty free