hala forward mail yollayan muhafazakar kimse 

kapat
  1. muhafazakar dedim. dedim ama bi sor, niye. sordun mu, açıklıyorum o halde.

değişime kapalı oldukları için. değişen düzene ayak uydurmak yerine hala o salak mesajları birilerine attıkları için. utanmadan bi de on kişiye yolladıkları, dileklerinin kabul olmasını bekledikleri için.

arkadaşım ilkokul dört çocuğu yapmaz bu salaklığı. atma lan, acınacak halde gelirsin.
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 20:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» aziz amca game over » guzellik yarismalarinda aranan evlenmeme kosulu » yaratilis mantigi olmayan hayvanlar » pipo » komsu koyun delisi » 2009 2010 turkcell super lig sampiyonu » pini felix balili » tavushavasi » kirmizi baslikli istasyon sefi » arda turan » baga vir aykut » camide kilinan cenaze namazina katilan dinsiz » yaratilani severiz yaratandan oturu » kagittan kulluk yapmak » en derin aci » ayagina sikilan unluler kervani » crawling » tokatci » lucimar da silva ferreira » iste oyle bir sey » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » yedi kapili kirk oda » olcusuz elestiri » aleykumwelcome » mutlu ol yeter » severken terk etmek » sac uzatirken cekilen sikintilar » the way i feel » baskadabiseydemicem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa