hala arada gelir meme emer 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nescafe bile 3 u 1 arada biz hala iki kisiyiz
  2. abdullah aydin emer
  3. izmir den uzum gelir ondan sonra ne gelir
  4. sen hala belali ben hala sevdali
  5. tiren gelir hos gelir
  6. tren gelir hos gelir
  7. ar gelir osman aga ar gelir
  8. tren gelir ohs gelir
  9. yeri gelir smiley koruz yeri gelir isteyene koruz
  10. bir arada

© 2008 - uludağ sözlük

hala arada gelir meme emer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hala arada gelir meme emer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hala arada gelir meme emer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» xbox 360 » izlandali kizlar » mahmud ahmedinejad » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » ezan sesinin gittikce yukseltilmesi » kerem tuzun » atarax » 15 ekim 2008 rusya finlandiya maci » aci » zallman » oyuncakdunya » jingoist » general krukov » middle sexes » isin icine x girdi ben anlamamaya basladim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » learjet 31 » tayyip erdogan in emo olmasi » surekli bugun butonuna basan yazar » preveze deniz savasi » kolonyayi cocugun kafasina dokmek » su 7b » ottur kusu uuser » lehman brothers in israile aktardigi para » akildan cikmayan tuhaf sarkilar » cift sim kartli cep tel in sagliga zararli olmasi » konusmama hakkina sahipsin » 10000000000000000000000000 » dunya ulkelerinden secme ata sozleri » 10000000000000 » max j