haktan akdogan 

kapat
  1. sirius ufo uzay bilimleri arastirma merkezini nin kurucusu ilginç adam.tv lere çıkıyordu bir ara.
    #153347 (atan alir spor, 06.04.2006 12:36)
  2. derneğinin güzel birde websitesi bulunmaktadır. http://www.siriusufo.org
    #220573 (Andromedian, 08.05.2006 09:27)
  3. yanında bir 6 ay kadar çalıştim.
    Dernege gönüllü olarak hizmet ettim.
    Keşke etmeseymişim.Cünkü olan kadar bende olan karizmasi caliştiğim sürece yıkıldı.
    Aslinda benden önce çok şeker biriymiş.Eger benim gördüğüm halini hala koruyorsa,şu an pek ufolarla ilgilendiği yok.
    işin acı tarafı para kazanacam diye yalan haberleri dogru diye millete göstermesi.
    Umarim şu zamanlar düzelmiştir.
    Hayatı ile ilgili genel bilgiler vermek gerekirse;
    *ikizi vardir.Adı Hakan.Önce ikisi kurmustur siriusufoyu.Sonra Hakan işlerine geri dönmüştür.Hakan Akdoğan,Haktan Akdoğan'in kopyasidir.Boy ve surat,ses tonlari bile aynidir.Yani ben 'Haktan degilim.ikiz kardesi Hakan'im''derse,''siktir lan'' demeyin,
    inanin.
    *izmir doğumludur.
    *Vejeteryandir.
    *Yurt dışı bağlantilari doğrudur.Arada uluslararasi ufo toplantilarina katılır.
    *Reiki masteridir
    #220792 (Gozdewell, 08.05.2006 11:54)
  4. sıçtığı boka ufo diyen adamdır kendisi çok afedersiniz.
    #2104156 (selfless, 10.08.2007 09:50)
  5. ramazanda sazan avlamak isteyen tv programlarının vazgeçilmezlerinden. ekürisi medyum memiş, zekeriya hoca ve adını bilmediğim, yasemince'deki şuayıp kılıklı diğer bir din alimi.

ufo'dan girerler galaksilerden çıkarlar, cinden girerler melekten çıkarlar. dünyayı kurtarırlar, halkımız da ağzı açık bir şekilde izler bunları. akabinde brrrrrrrrrrrrr.
    #2104161 (larker, 10.08.2007 09:54 ~ 10:01)
  6. enteresan bir ses tonuna sahip olan kişi.
    bir de uzunca bir boynu vardır bu abimizin ki farklı bir görüntü kazandırır kendisine.
    #2104174 (ferrole, 10.08.2007 09:59)
  7. (bkz: ufo gören masum köylü)
    #2212681 (dragonhead40, 28.08.2007 00:38)
  8. son ufo olaylarıyla tekrar gündeme gelmiş şahısdır. gerçekliğini kanıtlarsa hiç şaşırmamak lazım gelir.
    #2906958 (bonusssimo, 28.01.2008 11:17)
  9. çocukken uzaylılar tarafından bazı kötü şeylere maruz bırakıldığını düşündüğüm kişi.
    #2911702 (darksaga, 29.01.2008 01:14)
  10. astronomi ve uzaybilimleri ile alakalı bu kadar akademisyen ve öğrenci varken nasıl televizyonlarda böyle ahkam kesen bir pozisyonda çıktığını anlayamadığım kişi. Fenomenleri (!) hiç bir fizik kuralına ve düzgün bir mantık silsilesine dayandırmaya gerek görmeden direkt "o depremde görülen ışıklar ufoydu, onlar depremin şiddetini hafiflettiler, bize yardımcı oldular" gibi mahalle miti tadında açıklamalar yapmaktadır. Hiç bir teknik terim kullanmayı gerekli görmez, belki gerçekten dünya dışı zeki canlılar olabilir dünyadan haberdar olsalar da olmasalar da, fakat kendisi subjektif olarak bir fantezinin peşinden çocukça koşmakta adeta bir hayal dünyasında yaşamaktadır.

Geçenlerde bir televizyon programında gözüktü kendisi, yine tartışmalar sürüyor. Radarlarda gözükmeyen buna karşılık hava kuvvetleri personeli yada pilotlar tarafından gözlenen ufolardan (ufo uzaylı demek değildir, ne olduğu belli değildir aslında ufo nun ,bu da ayrı bir tartışma konusu tabi) bahsederken nasıl olur radarda gözükmüyor ama insanlar görüyor bu bir ufo (yani uzaylı yaratıklar demeye getirmek istiyor), diyerek ateşlendi. sonra bir hava kuvvetlerinde görev almış emekli bir hava astsubayı bağlandı ben de 83,85,89 yıllarında 3 kere gördüm bizim birliğin orada falan dedi.

En basitinden, radarda gözükmeyen bir uçak yapmak artık hiç te zor değil.F-117 ile başlayan bu yolda ABD büyük aşamalar kaydetti. Ha dairesel mi istiyorsunuz? Amerika 80li yılların ortalarından beri daire şeklinde ve heryöne eşit dağıtılmış 8 uçak motorundan oluşan diskleri uçuruyor ve 20 senedir bunları gizliden gizliye geliştirdi. ilk prototipler yak. 350 km/saat ile horizontal olmak üzere her doğrultuya doğru uçabiliyordu (bilginize), hayallerinizi yıkmak istemem ama, o günden bu günlere neler değişti dersiniz haktan bey? Bana inanmayabilirsiniz o zaman 83-85 yılları bilim ve teknik dergilerini temin etmenizi öneririm...
    #2957132 (BeleSH, 05.02.2008 23:12)
  11. 2013 yılında, bütün dünya hükümetlerinin ufolarla ilgili gerçekleri dünyaya açıklama konusunda anlaştıklarını söyleyen ufo-uzay bilimci.
    #3244154 (thaliia, 08.04.2008 02:11)
  12. bir zamanlar gecelerimize kabus gibi çöken insan evladı. çocukluk yıllarımızın "kesin sallıyo" insanı. inanmak istemediğimiz, geceleri yatağımıza tek başımıza gidemememize neden olmuş, sürekli çişimizin gelmesine sebebiyet vermiş, bizleri korkudan osurtturmuş bünyedir.
    #3725577 (sonika, 26.07.2008 20:27)
  13. 90'lı yıllarda kanal 6 ve star'ın ilk zamanlarında gece programlarına çıkar, kulağında küpe ve tok sesiyle bilmiş bilmiş konuşurdu. kendisini en son saba tumer'de gördüm ki, adam ufo'larla uğraşa uğraşa yaşlanmış saçlarına ak düşmüş. açıkçası ufoların varlığını ispatlayamadan birgün öleceğinden korkmaktayım.
    #4057867 (geras, 07.10.2008 17:35)

© 2008 - uludağ sözlük

haktan akdogan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haktan akdogan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haktan akdogan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metrobus soforu » eski karim » vicortus » erotik fantezinin sinirlarini zorlamak » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » avon urunlerini satan kiz » jack krauser » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » islam » gece sesleri » utopik kiz » kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir » ulusalcilar bu ulkeye ne katmistir » istanbul » haski » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » edirne » ucacaklar » salonda coraptan topla mac yapmak » football manager 2008 » turk yolu » grand theft auto iv » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » tekin acar » engin ceber » gece vardiyasina kalan seovi turu » genc fenerbahceliler » ordek popolu kiz » limanla kavgali isyankar kaptan » basliklari alt alta okumak » nilay dorsa