hakkimizda hayirlisi 

kapat
  1. kadere dolayısıyla yaratıcıya olan inancın depreştiği durumlarda söylenen teslim olma sözü.
    (bkz: haktan hayirlisi)
    (bkz: hadi hayirlisi)
    (bkz: hayirlisi neyse o olsun)
    (bkz: kader kismet hayirlisi)
    #1061730 (asiti kaçmış kola, 26.12.2006 21:47)
  2. ş- olum sınavların hepsinden kaldım ya?
    s- sıkma be canını oğlum hayırlısı olsun.
    ş- bari bi kız ayağımız olsaydı şöyle gezseydim tozsaydım.
    s- o da olur be oğlum hayırlısı olsun.
    ş- ulan ekmek de bitmiş kim gidecek almaya bu saatte?
    s- sabaha alırız be oğlum hayırlısı olsun.
    ş- başlatma hayırlısına.....

söylenen son hayırlısı olsun lafıdır bu. ş amerika'da:(
    #2989391 (brokerX5 ya da mustang, 11.02.2008 21:48)

© 2008 - uludağ sözlük

hakkimizda hayirlisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hakkimizda hayirlisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakkimizda hayirlisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 11 haziran 2008 isvicre turkiye maci » the didymian » yaran msn diyaloglari » annenin gotik olmasi » arpa radar » oynama o pis cocuklarla lafindaki cocugun ruh hali » hayko cepkin » house of cards » msn de 30 saniyede 30 sarki atabilen manyak » iffhs a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci