hakkim varsa 

kapat
  1. damardan bir bulent serttas parçasıdır. arabesk müziğin en iyi çalışmalarından biridir kanaatimce.

yalancısın yalancısın artık sana inanmam
    taş basarım bagrıma aşkına dönüp bakmam
    unutmadım unutmadım çektirdigin dertleri
    bundan sonra affedemem dünya ahiret ben seni

hakkım varsa haram olsun dünya sana zindan olsun
    sende benim çektigimi çek
    aynadaki yüzden utan dilindeki sözden utan
    hayatımdan ellerini çek

anladım ki senden bana yar olmadı olamaz
    senin gibi vefasızla insan huzur bulamaz
    unutmadım unutmadım çektirdigin dertleri
    bundan sonra affedemem dünya ahiret ben seni
    #3547257 (grand ekinoks, 16.06.2008 21:50)

© 2008 - uludağ sözlük

hakkim varsa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hakkim varsa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakkim varsa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuba06 » gulce » unutulmayan dizi replikleri » sunni » afrikaner » evire cevire dovmek » kvk » falyanos » super mario nun cocugu olmak » 1 4 yetmedi mi » gislaved » gunun sozu » kurt ve turk fasistleri » bestrafe mich » fight club » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akabe » bir deniz feneri vardi ne oldu » to madeira » vakko » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » atlet ustu pantolon askisi popcusu » 31 ekim 2002 fenerbahce panatinaikos maci » matias emilio delgado » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » indirme sirasinda net in gidip gelmesi » gote got diyene got diyen kisi » vantage point » east for west » tayyip oglunu askere gonder » yigit ozgur esprileri