hakki devrim 

kapat
  1. kendisine saygı bile duymadığım bir populist.. bu entryden bir evvelki makina programını izleyenler için mevzuyu ifade etmem daha basit olacaktır..

efendim bayanın biri programa bağlandı, cümle arasında "ahlak" kelimesini "kelimedeki 2. 'a' harfini" yumuşatarak, usulüne uygun biçimde kullandı..

derken kahraman türkçe savunucumuz hakkı bey devreye girdi "ahlak değil hanfendi ahlak" olacak (ilk ifadesinde yumuşama yok, ikinci ifadesinde doğru kullanımını yaparak söylüyor bunu) şeklinde dalga geçti bayanla.. sözde, kendi çapında uyardı.. -ki bayan, tekrar söylüyorum, doğru ifade etmişti kelimeyi-

henüz bu olayın üzerinden 1 saat -belki biraz daha fazla- geçmişti ki; programa oray egin denen şahıs katıldı.. oray eğin, muhtemelen yurtdışında eğitimini aldığı için "r" harflerini yutan, ifadelerini gevşeterek kullanan bir şahıs malumunuz.. cümlelerini her tamamlayışında midem kalkar, o derece.. -söylediklerini kast ederek değil bu eleştirim, bu söyleyiş tarzına sahip şahısların alayına bir reaksiyon bu diyelim-

ve türkçemizin yegane kahramanı, bir hamaset uzmanı yaşlı kurt; hayatında 2. sefer karşılaşmayacağını bildiği bayanı terslerkenki tutumunu bir kenara bırakıp oray eğin kişisini yalamaya başladı..

karşılıklı olarak yalastilar

peki soruyorum size; oray eğin adlı yalaşmaya eğilimli bu şahsın dilinin kemiği olmaması, her mevzuyu acımasızca, sonuna kadar, sert bir üslupla eleştiriyor olması bu yalaşmaya vesile olmamış mıdır? hakkı devrim, tarzını kendine benzettiğini ifade ettiği -ki zerre kadar da benzemez- oray eğin'i dinlerken ne derece bir karakter timsali olduğunu unutmuş mudur, yoksa korkmus mudur?

hadi aksini iddia edin, eğlenceli oluyor, maksat gümbürtü olsun ; fakat vaziyet bu..

hakkı devrim -bana kalırsa- ucuz popülizmden ve korkaklıktan başka sahneleyecek bir yetisi olmayan bir kimse..

"yaz hakkı, peki patron"
    (hidrojen, 28.11.2006 12:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» lock » entel » hataliyim sikiyosa ara » aile bireylerinden gelen komik sms ler » salak kiz » uludag sozluk bayan voleybol takimi » anam anam diyim ben sana » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir diyen aptaldir » goat worship » ahirette gote girecek entryler » sekr » 1887 » bir genc kizin gizli defteri » ideoloji » selam diyene aleykum selam diyen msn insani » santiye » transamerica » borda atisi » kac kilosun sorusuna alternatif cevaplar » inler ve cinler » tugba ekinci » her ile bir universite yapmak » mizah yaratma eylemi » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » vildan atasever » kanser » suvermez » optik » hic bu kadar guldugumu hatirlamiyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa