hakkat baktim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aya baktim seni gordum sana baktim ayi gordum
  2. hakkat
  3. hakkat lan
  4. hakkat ya
  5. kara baktim seni gordum seni baktim kari gordum
  6. bir de baktim
  7. internetten baktim
  8. bir de baktim ne goreyim
  9. vardim baktim
  10. baktim yine o

© 2008 - uludağ sözlük

hakkat baktim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hakkat baktim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakkat baktim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kerem tuzun » nick degisikligi » eskici » kemalizm » kahvehanede babasiyla kagit oynayan genc » kendi bebegimin idrarini icerim » groundhog day » abd li muhabirden turban guzellemesi » acaba dunyada su an kac kisi siciyordur » zaga » cb » ottur kusu uuser » zirveye sevgiliyle gitmek » 15 ekim 2008 aktutun haberleri yayin yasagi » gokce firat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » torlak » bir koyuna sana kurban olayim demek » bereketli topraklar uzerinde » umut en buyuk iskencedir » turk solunun nazim hikmet fetisizmi » ataturk ilkeleri » navlun » kurtlarla kosan kadinlar » james hetfield » hurriyet ten baslik transfer etmek » itus » westksk » cemil meric » silte » aczimendi