hakkari nin tarihi eserleri 

kapat
  1. hakkari kenti ve çevresinde olan eserler.

hakkari kalesi
    bay koyu bay kalesi
    kirikdag koyu dez kalesi

meydan medresesi (yıkılmış)
    zeynel bey medresesi (yıkılmış)
    ibrahim bey medresesi (yıkılmış)
    melik esad medresesi (yıkılmış)

nasturi kilisesi (yıkılmış)
    konak koyu nasturi kilisesi (yıkık)
    uzumcu koyu nasturi kilisesi(yıkık)
    canakli koyu nasturi kilisesi (yıkık)
    ogul koyu nasturi kilisesi (yıkık)
    gecimli koyu nasturi kilisesi (yıkık)

dirheler (dev evleri)* *
    #3388381 (arabam var, 12.05.2008 18:19)

© 2008 - uludağ sözlük

hakkari nin tarihi eserleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hakkari nin tarihi eserleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakkari nin tarihi eserleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kayseri park » ben 10 » avea nin sms i yeterli bulmayip aramaya baslamasi » tip fakultesi bitirip pastaneci olmak » honorary » cellat mezarligi » kan kalesi » malone » izmir de yasayip manita yapamayan erkek » mersin buyuksehir belediyesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci