hakkaniyet 

kapat
  1. hak ve adalete uygunluk, doğruluk...
    #314340 (MaRTyNs, 04.06.2006 16:03)
  2. hakkını teslim etmek, adil olmak.
    #643838 (asiti kaçmış kola, 17.09.2006 22:04)
  3. kısaca, doğruluk.
    #2069951 (unique270, 04.08.2007 20:00)
  4. somut olay adaleti.
    #3386186 (johnnyturhan, 12.05.2008 02:30)

© 2008 - uludağ sözlük

hakkaniyet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hakkaniyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakkaniyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kara mi kizil mi » cuk gibi insan » ankaragucluler saraba dustuler » esat edin » coming back to life » eccalimre » ramora » seriat » sozluk yazari olunca kendini ordinaryus sananlar » eski sevgiliyi her gece aramayi dusunmek » eski sevgili » gidemedigin vatan topragi senin degildir » seni seviyorum demekten korkmak » sivil itaatsizlik » konferans vermek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jermaine defoe » ekrem dumanli » veliefendi hipodromu » bilkentftp » kurt coban » lise de siranin en arkasinda cam kenarinda oturmak » isaac okoronkwo » zamansiz » fenerbahce yi saracoglu nda yenmek » ertugrul saglam » kurtlerin hizla cogalip istila etme cabasi » koylulerden ve fakirlerden nefret etmek » ataturk icin aglamak » sevgilinin eski sevgilisi » 3 eski sevgili getirene bir yeni sevgili bedava