hakiki kerteriz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kerteriz
  2. hakiki koc
  3. ask i hakiki
  4. oz hakiki
  5. hakiki
  6. hakiki ask
  7. hakiki limonata
  8. oz hakiki lost
  9. aded i hakiki
  10. hakiki kalemsorler

© 2008 - uludağ sözlük

hakiki kerteriz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hakiki kerteriz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakiki kerteriz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sutas in hizmetinizdeyiz sloganli afisi » evrensel bir kelime olarak allah » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » julius aghahowa » zam yapiyorlar ama yine de cok iyi bir iktidar » soyunma odasina inen yonetici » bayer » acma ayran » ayriliktan sonra dinlenecek sarkilar » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » en son kim koydu » murat ata » hayatin insana istemedigi seyler yaptirmasi » tac atisi » insaat fakultesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » tisri ayi » kumarda kaybettim askta kaybettim » jean valjean » alternatif var misin yok musun diyaloglari » radyo sol » hayati otelemek » jigga » simdi kim aihm le ugrasacak lan » baca » augustus hill » terorizmle vicdani ret hakkinin ilintisiz olmasi » asirlara meydan okuyan sozler » umbertobaggio » gsg 9