hakettim mi 

kapat
  1. anlamlardan anlam begendirdigim nem parcasi..

ne olur sus ve dokun yüzümdeki çizgilere
    inandığım tüm yalanlar yaşamımdır
    bu yüzden nefret ettim kendimle hep yüzleşmekten
    gerçekleri reddettim çünkü çok şey kaybettim
    hergün bekledim
    kendimin hançeriydim
    bu defa bu veda ne içindi
    hakettim mi?

ne olur sus ve dokun o sahte şefkatinle
    buna bile razıyken söylenecek ne var ki?
    onurum kırık gururum kırık
    hayalkırıklığı içinde yüzdüğümü yutkundum
    hergün bekledim
    kendimin hançeriydim
    bu defa bu veda ne içindi
    hakettim mi?
    #1436956 (faaip de oiad, 21.03.2007 17:43)
  2. nemin güneşte yalnız albümünde ki 4.07 uzunluğundaki harika sözleri olan şarkı.

''ne olur sus ve dokun o sahte şefkatinle
    buna bile razıyken söylenecek ne var ki...''
    #3415499 (mathildalp, 19.05.2008 00:46)

© 2008 - uludağ sözlük

hakettim mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hakettim mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakettim mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hastasi olunan sozler » sicarken dinlenilecek sarkilar » amerikan film kliseleri » sabah kakasi » monadoloji » yesil civgin » oss 2009 » berjer » kelebek » ac kaleyi ac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci