hakemlerin annelerinin oynadigi reklam filmi 

kapat
  1. euro 2008'de görev yapan bazı hakemlerin annelerinin rol aldığı reklam filmidir.. hayalidir.. olsa manalı olurmuş ama..

jenna frojfeld: benim oğlum çok inatçıdır, bir keresinde bir oyuncuyu oyuna girmesi için bir yarı kenarda bekletti, hatta bir sonraki maça da almadı..
    fabriza rosetti: ohoo o da bişi mi?.. benim oğlumun sarı kartları olmasa hiçbir şey gerçekleşmez.. oğlum diye demiyorum, yan hakeme bile sarı kart çıkartır, bayrağını geç kaldırdı diye..
    klara busacca: sen sus hırvat çingeni.. oğlun çok belli etti kendini yakıyordu takımı.. asıl benim oğlum o kadar sinsidir ki, maçı alır bir takıma verir, bunu yaparken bir de penalltıyı es geçer.. hatta bir de hat trick yapar, yine de kimse bir şey bulamaz oğluma diyecek.. yaa.. yaa..
    jenna frojfeld: kızlar kaçın yine o deli karı geliyor..
    francesca collina: sizin ağzınızı caaaarrt diye yırtarııım ben mahallee yosmaları.. çocuklarınız oğlumu ağlattı..

not: hakemler, anneleri, reklam filmi derken 'entry hakaret ve küfür içermemelidir' format maddesini unutmayın efendim..
    #3583680 (rapper ninja, 26.06.2008 02:05)
  2. ..... çakar *: benim ahmet'imi konuşanınız yok bakıyorum.
    #3584225 (templar, 26.06.2008 10:38)
  3. (bkz: playboy the mansion)
    #3584231 (montajelemani, 26.06.2008 10:42)
  4. ananluigi collina: benim oğlum aslan gibi aslan. maşaallah hem de çok karizmatik.
    karpuz merk: hadi be nerden aslan oluyormuş aslan görmesek yiyeceğiz sen oğlun kel.
    ananluigi collina: koyum da kendine gel.

(bkz: oy asiye asiye)
    #3584252 (arjen robben, 26.06.2008 10:56)
  5. busacca'nın anası : oğlum diye demiyorum durdurursa massimo durdurur türkleri.
    #3584308 (bugsbunny, 26.06.2008 11:21)
  6. edilen küfürlerin gerçekleştiği filan düşünülürse: "muhtemelen kerhanede geçecek olan reklam filmidir."
    #3618667 (florinali numuneddin, 04.07.2008 14:32)
  7. helena benko(real madrid-galatasaray süper kupa finalinin suat'ın vücüduna yapışık koluna değen topta tereddütsüz dünyanın en saçma penaltısını çalarak Türk insanının sık sık kulaklarını çınlattığı şahıs olan günther benko'nun annesi) :

''benim oğlan real dedimmi dayanamıyor teyzeleri. Real'i kayırır maçlarda ama bunun tek nedeni realist bir insan olmasıdır. Çocukluğundan beri realisttir evladım benim. Öyle parayla,real'in lobisinin gücüyle falan hiç ilgisi yoktur yani bu mevzunun aslında, tamamen duygusal.

o sırada yandan geçen jardel'in annesi : ''şimdi bişey diyecem ama gerek yok, nasıl olsa oğlum döşemişti o maçta real'e).
    #3824886 (aztec, 16.08.2008 02:47)
  8. üç kuruş paraya çalışıp şike yapamayanların ek gelir kaynağıdır.
    #3824986 (gozgoz, 16.08.2008 03:20)
  9. cem papila: o da bir şey mi hanımlar, benim oğlum o kadar başarılı maç yönetir ki tribünler ismimi zikretmekten dillerinde tüy biter.
    #3909466 (nefaki, 03.09.2008 12:21)

© 2008 - uludağ sözlük

hakemlerin annelerinin oynadigi reklam filmi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hakemlerin annelerinin oynadigi reklam filmi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakemlerin annelerinin oynadigi reklam filmi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» usuyen kutup ayisi » kamil koc » berbere sac tarif etme sikintisi » nisasta » rapid share » hasip ile nasip » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » powerofaith » 31 cm » yilanla poz veren manken » creed » persepolis » onikiye ceyrek var » devrimci turkiye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » paint it black » annenin sosyalizmi cokerttigi an » girlfriend » parallel synchronized randomness » ortadogu » back to you » sigur ros » living in a world without you » command and conquer saga » lanetlemek » as i am » turk kizlari » irib » yaran entryler » zamane sozluk