hakemi kandirmaktan dolayi sari kart yemek 

kapat
  1. arif erdem hariç hemen tüm futbolcuların başına gelen hadise. bu adam attı mıydı çatır çatır çalınıyordu penaltı düdükleri...
    #1057344 (grand ekinoks, 26.12.2006 02:16)
  2. - sonra kuddusi abi bardan çıktık demetle atladık arabaya gittik eve orada başladı mevzu
    + atma lan servet,yalan söylüyor kuddusi abi bu hayvan hatun filan götüremez
    x düüüüttt
    - ya hocam niye sarı verdin şimdi
    x beni kandırmayacaksın olm
    #1057347 (TTTDDD, 26.12.2006 02:18)

© 2008 - uludağ sözlük

hakemi kandirmaktan dolayi sari kart yemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hakemi kandirmaktan dolayi sari kart yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakemi kandirmaktan dolayi sari kart yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» shashkin » ringa » pryd rulazz » salary cap » dikis makinasi » kiz indirmek icin acilan tuzak basliklar » sendika uyesi diye isten cikarilan isciler » oyle bir namaz kilmak ki seccadenin afallamasi » denize bile makyaj ile giren kizlarimiz » ufoya makas atmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci