hakaret etmiyorum burda gammaz diyerek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kurt diyerek hakaret ettigini sanmak
  2. aptal diyerek hakaret ettigini sanan aptallar
  3. gammaz olmasina ragmen hic ispiti olmayan gammaz
  4. gammaz butonu calinan gammaz
  5. gammaz olunmaz gammaz dogulur
  6. hakaret edene hakaret etme hakki
  7. ben seni hak etmiyorum
  8. artik umut etmiyorum
  9. hakkimi helal etmiyorum
  10. tasvip etmiyorum ama sarkilarini seviyorum

© 2008 - uludağ sözlük

hakaret etmiyorum burda gammaz diyerek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hakaret etmiyorum burda gammaz diyerek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakaret etmiyorum burda gammaz diyerek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kara gunes » lehman brothers » doktorlar » yazilan ilk sevda hikayesi » genel cerrahi uzmani » doritos » deleme » guilherme milhomem gusmao » orta sahadan kafayla gol yiyen kaleci » osym deki carpikliklar » turkzall » parmex » okula gitmek istememek » sozlukte birinin surekli sizi takip ettigi hissi » her gune bir dua » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » george w bush » amerika » 10000000000000000000 » kafaya odun yemek » fullmetal alchemist » fazil husnu » es cinsel olmak gunahtir » 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 » sicak esiyor buralara » yedek pivot » lighthouse family » x degilsen y hakkinda yorum yapamazsin » havva yilmaz » tumer metin » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek