hakanimsi 

kapat
  1. hakan gibi olan, hakan'a benzeyen.
    (Eqin, 03.09.2006 01:44)
  2. (bkz: hakanımtrak)
    (6.4.r.1.$.h, 24.10.2006 14:38)
  3. black & white *
    (picnick, 06.01.2007 23:30)
  4. (#1268500)

abdülrezzak yazar.
    (thedewil, 07.02.2007 00:16)
  5. dürüst ve cesur bir yazar. takipteyiz efendim. *
    (abberline, 08.02.2007 02:02)
  6. (bkz: insani ogelerine ayirmak)*
    (baris baris, 16.02.2007 18:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mert nobre » hop osurup hop kalkmak » genelev » ceddin deden neslin baban » different world » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir » galeri milliyet » norvecli balikci » emre tilev » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » boots of travel » dalton ana » spyware terminator » laiklik » galatasarayli taraftarin fenerbahce yi alkislamasi » anlatilacaklari dinleyecek kimse bulamamak » degirmen » konusunca error veren kadinlar » toto tamuz » mustafa armagan » pjak » ping pong masasi » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » cemal safi » satanist memur » concierto de aranjuez » gelen teklifleri degerlendirecegim diyen futbolcu » topal osman aga » die frochliche wissenschaft a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa