hakan tecimer 

kapat
  1. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi ortasdaha oyuncularından biri. 1988-1995 yılları arasında Fenerbahçe'de oynamıştır, mükemmel incelikteki bilekleri ile o dönemin üstünde bir futbolcudur.
    #1470350 (ireland, 30.03.2007 04:40)
  2. lakabı bay bilekti.*
    #1470355 (manyach, 30.03.2007 04:46 ~ 04:47)
  3. 80'li yılların sonunda bir avrupa maçında, sparta prag'a uzaktan çok şık bir golü vardır hala unutmam. fenerbahçe'nin müjdat, turhan, ismail, oğuz, aykut, rıdvan'lı yıllarının görev adamı istikrarlı futbolcusuydu. fenerbahçe'ye rize'den gelmişti.
    #1470363 (krmyrdsn, 30.03.2007 04:49)
  4. sırasıyla rizespor (1984-1988 ve 1996-1997), fenerbahçe (1988-1995), adanaspor (1995-1996), kuşadasıspor (1997-2000) takımlarında oynamış ve istanbul amatör takımlarından selimiye'de futbolu bırakmış eski futbolcu. şimdi memleketinin takımında erdogan arica'nın yardımcılığını yapmakta.
    #3250334 (Cemali, 09.04.2008 16:56)
  5. kendisini en son 1997-98 sezonu oynanan ve 3 eski fenerlinin kapışmasına sahne olan kartalspor-kusadasispor arasındaki 2. lig maçında görmüştüm. kendisi taygun erdem'le birlikte hasan vezir'e karşı oynuyordu ve saçları kelleşmeye başlamıştı. 2-1 kartal'ın üstünlüğüyle biten maç öncesi hakki bulut'un konseri vardı.
    #3250349 (Cemali, 09.04.2008 16:59)

© 2008 - uludağ sözlük

hakan tecimer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hakan tecimer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakan tecimer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» luis aragones » 35 lik pipiyle bayramlasmak » cassio de souza soares lincoln » musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak » henry hill » metallica » akim trafosu » super mario nun cocugu olmak » ankarali turgut » ertugrul saglam kesin gidiyor » tabulari yikmaya geldim hatceee » nerede bu devlet nerede pijamalarim » ebleh nufus artisinin onlenememesi » yol su elektrik » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sen giderken » poseti yikayip balkona asan anne » hagi vs hami » ecayip heyvanlara benziyirsen » korsan cd saticisiyla diyaloglar » hirka » vatan » kizlarin guzel erkek gorunce verdigi tepki » yaran turkce altyazi cevirileri » genelkurmayin hesap vermemesi » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » abdullah gul e ingiliz kralicesinin taktigi nisan » taye taiwo » homecoming » v for vendetta