hakan sukur 

kapat
  1. yaptıkları ve yapmadıkları bir yana sırf onu sevmeyip galatasarayı cok seven icinde benimde bulundugum bir güruhun galatasaray düsmanlıgıyla itham edilmesine sebep olması yüzünden bile kendisinden nefret ettigim futbolcudur..

herkes bir takıma gönül bagıyla baglı olabilir, bunun seviyesini kendi belirleyebilir ama bir baskasının sevgisi üzerine degerlendirme yapamaz, hele hayatı ali sami yende gecmis ve kendisini tanımlarken bir cok özelligini bir tarafa bırakıp galatasaraylı diye baslayan birini asla..

kendisini elestirenlere genelde verilen yanıt, kırdıgı rekorlara bakın seklindedir, bana göre bu tarz rekorlar oynadıgı mac sayısına göre ve girdigi pozisyon sayılarıyla bir araya getirilip nitelik anlamında da degerlendirilmelidir ancak söylendigi gibi olsa bile sırf premier league'deki tüm rekorları altüst etmis alan shearer örnegi bile bence bu konuyu kapatmaya yetecektir..

cagdas bir forvet oyuncusunun sahip olması gereken hicbir özellige sahip olmayan bu bünye, bunun üstüne bir de kurdugu lobiyle, kendisinin hosuna gitmeyen her olayda takım icinde ayaklanma cıkarmaktan cekinmemektedir..

aynı ideolojiye mensup olması sebebiyle körü körüne bu bünyeyi destekleyen kisileri konusmak bile anlamsız zaten..

fakat her sey bir yana, ingilterede yasayan ve arsenal taraftarı olup henry'yi izleyen 15 yasındaki kuzenimi galatasaraylı yapma cabalarım cercevesinde götürdügüm ve beraber izledigimiz galatasaray maclarında, kendisinin bana sordugu 'abi bu adam niye oynuyor' seklindeki sorularına cevap veremememe sebep olan bir kisidir hakan sükür, kuzen bu adam ben anaokulundayken galatasarayda oynuyordu ben üniversiteyi bitirdim hala oynuyor, ama hala top stop etmeyi ögrenemedi, en son calımını 2000 senesinde attı, kaleciyle karsı karsıya kaldıgında komik bir duruma düsüyor ama sen farkında degilsin, rakibin 2 oyuncusunun hücuma cıkmasını engelliyor diyemem ki, komik olur dimi..

sözün özü, ben nasıl ki anlayamadıgım bir sekilde bu adam hakkında övgü dolu sözler söyleyen galatasaraylı arkadaslarımı gördügümde üzülüyor olsam bile saygı duymasını biliyorsam, ben ve benim gibi düsünen milyonlarca futbolsever galatasaraylınında kimse galatasaray askını sorgulamayacak..
    #2428838 (savaskaradag, 05.10.2007 00:37 ~ 00:38)

© 2008 - uludağ sözlük

hakan sukur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hakan sukur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakan sukur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» windows xp service pack 3 » yesin ama calissin » mahmut guzelgoz tenekeci mahmut » fairouz » kusmuk » manisa tarzani » kupaya uzanmak » gece uykusu kacan insanin korkmasi » pripyat » uludag sozluk te kardeslik esintisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci