hakan sukur un galatasaray in basina gecmesi 

kapat
  1. hakan sukur' ün teknik direktörlük kursunu bitirip staj yaptıktan sonra galatasaray' ın başına geçmesi.
    not: asıl başlık hakan şükür' ün galatasaray' a teknik direktör olması idi ancak karakter sınırlamasına takıldı.
    #3295415 (abberline, 20.04.2008 14:49)
  2. (bkz: malumun ilanı)
    #3295421 (grand ekinoks, 20.04.2008 14:49)
  3. baştaki yönetim ile doğru orantılı gelişecek bir durumdur. eğer ki yönetim hakanci ise gerçekleşmesi muhtemeldir.
    #3295425 (hendrix, 20.04.2008 14:50)
  4. galatasarayımızın teknik direktörü olarak görmekten pek mutlu olacağımız insandır. bir de bülent korkmaz ile beraber çalışsalar, işte sevinçten havalara uçtuğumuz gün o gün olacaktır heralde. umut ile bekliyoruz.

edit: şampiyonlukların ard arda gelmesini özledik. avrupadaki başarıları özledik. bunu yapacak 2 adam vardır. biri hakan şükür, diğeri bülent korkmaz'dır.
    #3295428 (a place where no one goes, 20.04.2008 14:50 ~ 14:52)
  5. olması halinde galatasaray için bir geleneğe dönüşebilecek hadisedir.
    (bkz: hagi)
    #3295480 (beyazbuyu, 20.04.2008 15:15)

© 2008 - uludağ sözlük

hakan sukur un galatasaray in basina gecmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hakan sukur un galatasaray in basina gecmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakan sukur un galatasaray in basina gecmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i kissed a girl » sikilmak » billie jean » usutuk popolar » yaran fotograflar » trabzonspor » canak anten milliyetcileri » ikariam » ankaragucume gidiyor boyle yasamak » hanif a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games