hakan sukur birak artik 


kapat
  1. herkezin geçmişini göstererek 'ya zamanında hakan şükür çok gol attı çok kafa topu indirdi' cümlesini duymaktan bıktığım yeter artık aynı şeyi söylemeyinde adam bıraksın diyerekten haykırılan yakarış.

    - hakan şükür bu maçtada çok kötü oynadı ne düşünüyorsunuz sayın hede
    - şimdi arkadaş hakan şükür'ün futbolculuğunu kimse tartışamaz iyi futbolcu hakan şükür'ün alternatifi yok bir daha ki maça bakalım.

    ama o bir dahaki maç 3 senedir gelmemektedir. dünya kupası çeyrek finalinde takımını yarı finale çıkartan formunun zirvesinde olan bir oyuncuyu yedek bıraktırmıştır bu adam. (bkz: ilhan mansız)
    bu adam ersun yanal'la kişisel sidik yarışına girip türkiye'nin kaderiyle oynamıştır.
    nedir bu futbolcu yetmezmi zarar verdikleri tamam kabul çok yararı oldu ama son senelerde attığı adım türk milli takımına zarar. hayır bazen kendi kendini sorguluyor insan bendekide göz sizdekide göz türkiyenin efsanevi oyuncusu hakan sukur macaristan maçında topa ayağını sokmadı kafaya çıkmadı benmi yanlış görüyorum bu zorlamanın anlamı nedir.. galatasaray 3-1 öndeyken gol atsın diye taraftar kıcını yırttı ama ne oldu maç berabere bitti nedir bu adamın sihri çok merak etmekteyim. sokakta top oynayan 9 yaşındaki çocuk hakan sukur'un milli takımda ne işi var nihat varken diyebiliyor. bunu bizleri bırakalım bir çocuk bile görebiliyor. galatasaray yöneticisi yeter artık hakan milli takıma gitme diyor üstü kapalı bir spor programında hatta ne üstü kapalısı üstü açık ferrari gibi söylüyor. ama bu adam anlamıyor türkiyenin saçını başını yoldurmaya devam ediyor. geçmişini futbol hayatını çoluğunu çocuğunu seviyorsan düş yakamızdan hakan düş ki ilerde senin hakkında iyi konuşalım lütfen zarar veriyorsun bu takıma ben oynamayacam ben sakatım ben hastayım deyip bırak şu milli takımı hakan kızının başı için bırak.. yemin ederim seni efsane olarak anmaya devam edeceğiz.
    #721357 (Aktif matkap, 10.10.2006 22:59)
  2. -abi tam ormanda böyle karşı karşıya geldik aslanla, çektim çakıyı ben..
    -hakan şükür, bırak artık allasen.
    #725996 (thedewil, 12.10.2006 00:30)
  3. -hakan şükür oğlum.

    -buyur abi?

    -rekorları kırmayı bırak artık!
    #726007 (sen bana bu diyemezsin, 12.10.2006 00:32)
  4. hayatini futbola veren birine soylenebilecek en sacma sozlerden biridir birak artik
    hakan icinde boyle oldugunu dusunuyorum.
    (bkz: hakan sukur kendi milletinden cektigini baska kimseden cekmemistir)
    #726011 (ferbay, 12.10.2006 00:33)
  5. fatih terim'in kompleksleri yüzünden ısrarla oynatılan bir futbolcuya söylenen söz. golleri moldova'ya değil fubol oynayabilen bir takıma atarak rekorları kırmasını dilerdik ve fakat kalas olduğu için top çarpıp aynı hızla geri dönüyor panik yapınca.*
    #726031 (cgr, 12.10.2006 00:37)
  6. istikrarsızlığını kabul ederek yorum yapmak gerekirse insanları bugün dumura uratacak bir performans sergileyerek ayar veren , gerçekleri görün , bir daha beni eleştirmeyin diyen insanın sebep olduğu konudur. tarihin en büyük ayarlarlarından birini bu başlığa vermiş olması beni yinede çok şaşırtmadı. hakan sukur her zaman böyledir otuz maç oynamaz bir çıkar efsane bir oyun oynar eleştirenlere kapak yollar. saygı duymaktan başka bir şey düşmemektedir susmak gerekmektedir.

    (bkz: ozur dilerim)
    #726075 (Aktif matkap, 12.10.2006 00:44)
  7. futbolda dün olmadığı için; zamanı geldiğinde her futbolcunun yağtığı gibi hakan şükür'ün de yapması için söylenen isyan cümlesi.
    #896821 (fowler, 23.11.2006 00:42)
  8. hakan sukuru anlamak istemeyenlerin kurduklari istek cumlesi..zira kendisi su an degilde iki sene sonra biraksa yine efsane olarak bitirecektir..hakan sukur birak artik diyenleri hakan sukur simdiye kadar ipleseydi birakirdi..demekki bir bildigi var..
    #899939 (cooldiver, 23.11.2006 20:47 ~ 20:52)
  9. gereksiz ve zamansız bir 'sesleniş'. şükür ki ciddiye alınmayacak...
    #900002 (cryptic, 23.11.2006 20:58)
  10. yazan galatasaraylı ise, galatasaray' a çok şey kazandırmış bir futbolcuya gereken saygıyı göstermediğinden ayıbı, fenerbahçeli ise, uzun senelerdir hakan şükür gibi sembol bir futbolcuya sahip olamadığı için kıskançlıktır ve türkiye' de 2 takım arasında artık dostluk olamayacağını gösterendir.
    #900011 (abberline, 23.11.2006 20:58)
  11. (#748789)
    (#754437 )
    #900056 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 23.11.2006 21:04)
  12. hakan şükür'ün 3 gol daha atması halinde söylenmesi gereken cümledir.
    #900158 (crazyever, 23.11.2006 21:23)
  13. türk milli takımı için hakan şükür'ün yapması gereken olay..
    #1464506 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 28.03.2007 21:58)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hakan sukur birak artik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hakan sukur birak artik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakan sukur birak artik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hakan sukur birak artik. Copyrights of the articles are belong to their authors.