hakan salinmis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. su atmosfere salinmis bir buse bombasi
  2. hakan has
  3. ali hakan
  4. hakan oge
  5. hakan can
  6. hakan koc
  7. ulu hakan
  8. hakan abi
  9. hakan yel
  10. hakan tok

© 2008 - uludağ sözlük

hakan salinmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hakan salinmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakan salinmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lastik » sabah » afrob » cebit bilisim eurasia 2008 » guzellik salonu » skor yazari » samy deluxe » fenerbahce nin tsl de taraftar sampiyonu olmasi » gol sonrasi takla atan futbolcu » bodrum » besinci nesil silik » bir sozluk celebritysi olarak guiza » erdal sarizeybek » sozlukte yok » var misin yok musun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » feel good inc » 1936 durusmalari » liselilerdeki okulun en deli sinifi biziz iddiasi » gunun sozu » yaran msn nickleri » kinis » bebek okan » son kahve » tobias linderoth » duty free » moan » sehit verince milliyetci olan toplum » bana ellerini ver » yuz yanmasi » kari koca ipek araya giren kopek