hakan gulseven 

kapat
  1. ilk sayısını çıkardıkları red dergisinin fikir babası, eski radikal cumartesi yazarı.

http://www.radikal.com.tr...mp;edi=HAKAN%20G%DCLSEVEN
    #747408 (sputnick, 17.10.2006 12:40 ~ 12:41)
  2. osmanli devleti için red'deki bir yazısında laf arasında şöyle demiştir:

"bugünün resmi tarih kitaplarında hep kurmaca bir 'adalet' atfedilen, halbuki her girdiği yeri yağmalayıp haraca bağlamış, yetmedi, işgal ettiği topraklardaki zavallı halkın çoluğunu-çocuğunu kaçırıp, devşirip, yeniçeri olarak yeni yerlerin yağmasına koşturmuş olan osmanlı..."

karşı olmak ya da solcu olmak demek bu demek değil bence. ben kaynak istiyorum. buyursun kaynak göstersin. susacağım.
    #3007513 (bir avuc sacma, 15.02.2008 15:05)
  3. yakından tanıdığıma sevindiğim ender kişilerden biri. red ve leman dergilerindeki yazıları okunmaya değerdir. tek sevilmeyen özelliği karşıyakalı olmasıdır bu kişinin.
    #3475260 (bir uc bes elli, 31.05.2008 20:58)
  4. 32. gün de tuncay özkan'a ayar veren şahsiyettir.
    "dergimi, düşmana satacağıma yakarım"
    #3531700 (babach, 13.06.2008 02:08)
  5. dem tv'de kirmizi kart adında program yapan red dergisi yazarı. kendisi sosyalisttir.

dün gece 32. gün programında cehennem gibi bir gece yaşamıştır. son olarak sinirden kıpkırmızı olmuş yüzüyle ''işçinin kendi kaderini kendisinin ele alması gerektiğini düşünüyorum. böyle sol olmaz, böyle sağ da olmaz!'' demiştir. programdan sonra iki büyük bitirmesi işten değil.
    #3533725 (meredith, 13.06.2008 16:27)
  6. 32. gün programında tuncay özkana bi susar mısınız ya diye bağıran, çok sinirli bir adam. kendisiyle muhabbet etmek çok zevklidir.
    #3687406 (samet in paris, 19.07.2008 15:25)

© 2008 - uludağ sözlük

hakan gulseven başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hakan gulseven ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakan gulseven nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben bu sozlugun gurusuyum » ocalan yuz akimizdir » atesi dusmek » emre bitti sirada arda var » nargileyi ilk defa icen insan » muay thai » epos » wicket » madchen » sendika uyesi diye isten cikarilan isciler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci