hakan doganay 

kapat
  1. her pazar star tv'de hakanla geziyorum adlı programı sunan, sahne şovu muhteşem, şeker şahsiyet.
    #384262 (6.4.r.1.$.h, 29.06.2006 14:21)
  2. zamanında radyoculuk yapmış ve artık televizyon programlarında da görmeye alıştığımız, hiperaktif, oldukça eğlenceli ve fanatik göztepeli olan izmirli sunucu.
    #384298 (gonulcelen, 29.06.2006 14:33)
  3. parfümüne hayran kalınması ve markası sorulmasına rağmen söylemek istemeyen cins bir karakter. *
    #739496 (6.4.r.1.$.h, 15.10.2006 11:07)

© 2008 - uludağ sözlük

hakan doganay başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hakan doganay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakan doganay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hanefi avci » anarsist » antares alisveris merkezi » yalcin granit » the crown » basliklari alt alta okumak » 2004 dream team » adim hidir mahlasim budur » general motors » basina birsey gelmeden sigarayi birakmayan insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci