hakan bayraktar 

kapat
  1. gaziantesporda yildizi parlamis olan eski fenerbahceli futbolcu.
    #1153998 (ankakusu, 14.01.2007 21:41)
  2. sezon başında sivasspor ile anlaşan, devre arasında ise malatyaspor'a transfer olan, eski fenerbahçe'li hülleci futbolcu.
    #1180086 (fowler, 20.01.2007 13:45)
  3. 2 milyon dolara gaziantepspor dan fenerbahce ye gelmiş iki sene sonra 200 bin dolar karşılğı akcaabat sebatspor forması giymiş bir futbolcudur. dönemin başkanı celal dogan hakan ı vermemek için inat etmiş, * samuel johnson ve yaw preko ile birlikte toplam 6 milyon dolara fenerbahce ye kakalayarak son elli yılın en başarılı transferlerini gerçekleştirmiştir.
    #1180942 (serander, 20.01.2007 18:14 ~ 18:41)
  4. bu adam için hülle yoluna falan başvurmuştur fenerbahçem. kendisi oynamaya başladıktan sonra tamamen bir hayalkırıklığı olmuştur. hiç sevmezdim kendisini.
    #2056574 (avedis, 02.08.2007 14:41)
  5. fenerbahçe bu adam için tam bir yaz transfer sezonunu harcamıştır. sonunda polonya'nın pogon takımdan hülle yoluyla fenerbahçe'ye getirilmiştir. kayda değer hiçbir faydası olmamıştır bunca emeğe, çabaya rağmen. zaten türkiye'De en iyi performansı 4-3 fenerbahçe'nin üstünlüğüyle biten gaziantepspor maçının ilk yarısında 3-0 önde olan gaziantep'in formasıyla sergilemiştir.
    #2056610 (krmyrdsn, 02.08.2007 14:46)
  6. ariel ortega'nın oyun zekasını en çok beğendiği isimdi.
    #3522827 (grand ekinoks, 11.06.2008 02:40)

© 2008 - uludağ sözlük

hakan bayraktar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hakan bayraktar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hakan bayraktar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ardahan » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » senden elektrik alamiyorum » milan baros un hazimsizlik yapmasi » alip basini gitmek » alismamis gotte don durmazmis » manisa kebabi » nike » ros hasana » sehit verince milliyetci olan toplum » knut » emegi gecen herkese tesekkurler » 300 samatyali » ahmet turan alkan » uludag sozlukteki sarilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dede » ordu goreve » ucuncu dunya ulkeleri » namussuz aksamlar » pkk » sakaryaspor » fenerbahce nin asya sampiyonlar liginde oynamasi » gonullu askerlik » daniel gonzalez guiza » 24 kasim » sevgilinin eski sevgilisi » pkk nin balonu cabuk sondu » gipgicir ferrari ye pisleyen seksi ve guzel kus » urolog » bursaspor taraftari