hak yolu varken bok yolunu secmek 

kapat
  1. türk argo literatüründe deyim olarak kullanılır.
    yalnız dikkat çekmek istediğim bir nokta var. new age felsefesi ve spritualist düşünürlere göre cinsel birleşme yerinde ve doğru olarak deneyimlendiğinde insanın tanrıya doğru tekamülünü hızlandıracak bir rol oynamaktadır.
    acaba türk ve islam kültürü bunun çoktandır beri farkında mıydı ki günümüze kadar ulaşan böyle bir deyim çıktı ortaya?
    ters ilişki gibi cinsel sapkınlığın boy göstermediği, iki karşı cins enerjinin birbirlerine halvet olduğu vajinal odaklı birleşmenin sadece bir zevk ritueli değil aynı zamanda hakka giden bir yol olduğumu aşılanmak isteniyor beyinlere?
    gizli bir mesajmı var burada?
    #3178307 (eroica, 22.03.2008 23:45 ~ 23:48)
  2. ben en iyisi haritaya bir daha bakayım.
    #3182507 (ditty, 23.03.2008 23:21)
  3. (bkz: kime gore neye gore)
    (bkz: kime gore neye gore kime gore neye gore hoppa)
    #3182521 (sadettin kanyak, 23.03.2008 23:24)
  4. (bkz: anal seks)
    #3182558 (micro cuts, 23.03.2008 23:32)

© 2008 - uludağ sözlük

hak yolu varken bok yolunu secmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hak yolu varken bok yolunu secmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hak yolu varken bok yolunu secmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » varliga dayali menkul kiymet » soldan ailesi » b 35 » zall im » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » bizim evin halleri » asset backed paper » sutlu badem corbasi » uzundur sarkar oksayinca kalkar » fibroline » tek basina ozel araciyla ise giden dangoz » 17 ekim 2008 » prozac » beyer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kara gunes » ukte verme istegi » torlak » leb i derya » bize emir degil cevap verin » john cassavetes » polise bardak yerine fincan cay vermenin sonu » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » aziz thomas » kingo disco » 5 istediler 6 attik 10 istediler zaman yetmedi » la bamba » gundelik hayat teorileri » avsar boyu » riddle of steel