hain geceler 

1. bir cengiz kurtoglu sarkısıdır.

geceler düşmandır bundan sonra bana,
    yaşamak artık haram, sensiz buralarda.
    hayaller kurardık günlerce başbaşa,
    seni alıp götürdüler, kaldım bir başıma...

kadehlerde mutluluğu aradım günlerce,
    tek dostum meyler oldu sensiz gecelerde...
    düşenin dostu olmaz derlerdi inanmazdım,
    senden başka kimseyi yar sayamadım...

derdime derman meyler, dilim ismin heceler,
    seni benden aldılar, hain geceler...
    güneşin doğduğu günler, yaşamaktan da beter,
    sana nasıl kıydılar, hain geceler...
    (hasnicktir, 07.04.2006 18:45)
  2. etrafta mutlu mesut dolaşırken aniden çalmaya başlamasıyla insan ruhunu karanlık dehlizlere gömüp, iki tek atma isteğinin karşı konulmaz bi şekilde önüne geçilemediği, insanı sebepsiz yere hüzünlendiren, efsane cengiz kurtoğlu şarkısı (bkz: damar şarkılar)
    (Malign, 07.01.2007 21:07)
  3. dinlerken eşliğinde kavun likörü dipleyerek sarhoş olma çabasına girilebilir.
    (lulu, 08.01.2007 20:51)
  4. yaklaşık 2 dakikalık girişi sonrası, cengiz kurtoglu'nun dingin sesi ile, dinleyenleri huzura sürüklese de, 'ayrılık sonrası' dinlenildi mi, kişiye bomba etkisi yapan, cengiz kurtoğlu'nun, belki de son 10 yıl içinde yaptığı en iyi şarkılardan birisi..
    (faidelibilgi, 19.03.2007 07:56)
  5. cengiz kurtoğlu' nun aslında
    hainnn gejeler diye söylediği şarkı.
    http://www.youtube.com/watch?v=o-EEVjHrL1Q +
    (dalton ana, 08.08.2007 21:30 ~ 21:37)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sivas in tarihi eserleri » seda sayan » chip » elmali pasta » templar » ve geppetto tayyib i yaratti » gecmis » gunumuz turk siirinden unutulmaz dizeler » yaran msn diyaloglari » black album » murmandamus » hepsi posta da sloganli reklam » batuhan karadeniz » see who i am » ilber ortayli » josh holloway » yaprak dokumu » thalia » sanirim osurdum » moonwalk » izmir » 14 mayis 2008 zenit glasgow rangers maci » rind » minik mavi balina » atonement » nedeni bilinmeyen mutsuzluk » gozlerimin etrafindaki cizgiler » alevionline » judas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa