hahh soyle 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hah soyle
  2. az soyle oz soyle
  3. bir sey soyle
  4. soyle
  5. sen soyle
  6. soyle anlatayim
  7. bi kuru soyle
  8. soyle bir ugramak
  9. bana sen soyle
  10. soyle bana

© 2008 - uludağ sözlük

hahh soyle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hahh soyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hahh soyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» murtaza » arka siradakiler » kucuk bir zafer kazanmak » askerlik » a milli takim dan donen oyuncularin sakatlanmasi » jason statham » her yil 100 bin fethullahci polis oluyor » away3d » yakinlik » imhotep » kurt nufus artisinin onlenmesi » mevlut erdinc » juande ramos » anadolu islami » death note » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » liselilerdeki okulun en deli sinifi biziz iddiasi » hale pakcan » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » damdaki testiyi kirmak » kurt ve turk diye bir seyin olmamasi » tahsin sarac » kebap 49 » dort bir » sampiyon bursaspor » sarip sarmalamak » super guc olmak icin gerekenler » gelecegi hakkinda yanilgiya dusulen insanlar » fenerbahce de teknik direktor olmak » artik melek degilim » popomundo ne lan